Скрижалите от Джорджия

На каменист хълм в американския щат Джорджия се извисява мистериозен паметник, на който са издълбани десет „заповеди“ за „Новата Ера на Разума„. Авторите на така наречения Американски Стоунхендж все още са неизвестни. Скрижалите от Джорджия или The Georgia Guidestones се отличават с многобройните си окултни характеристики и едно послание от елита на новия световен ред, което, най-вероятно, ще става все по-актуално в близките години.

leadgeorgia

Скрижалите представляват гранитен паметник, разположен в Елбърт, Джорджия. Гигантската структура е с височина от почти 20 метра и се състои от шест гранитни плочи, тежащи общо 240,000 тона (бел.ред. забележете двете налични шестици до момента). Най-удивителният детайл на паметника не е неговия размер, а посланието, гравирана на плочите: Десет правила на „Ерата на Разума„. Това са теми, които са свързани с новия световен ред“, включително масова депопулация, единно световно правителство, въвеждането на нова религия и други.  Авторите и създателите на плочите са пожелали да останат напълно анонимни и досега няма никаква информация кой (или кои) стоят зад този проект. Въпреки това, тази мистериозна група оставя достъпен един текст, обясняващ мотивите зад паметника – текст, който е малко известен. С тази информация, целта зад Скрижалите се изяснява и не остава място за хипотези. Скрижалите описват един идеален свят (утопия), прiдвиждана от окултните общества. Паметникът е доказателство за съществуваща връзка между тайните общества, световния елит и планът за Новия Световен Ред.

МОНУМЕНТЪТ

Georgia_Guidestones-e1289416857266

Изработени от син гранит както пирадмите в Египет, Скрижалите са предназначени да издържат на изпитанието на времето и да обединят знания на няколко нива: философски, политически и астрономически. Четири големи каменни блокове, съдържат десет заповеди за живот на осем езика : английски, испански, суахили, хинди, иврит, арабски, китайски и руски. Кратко съобщение е изписано в горната част на конструкцията на четири древни скрипта: вавилонски, класически гръцки, санскрит и египетски йероглифи. Важно е да се отбележи, че тези последни четири древни езици са от голямо значение за окултните училища.

Четирите камъка са подредени в гигантска кръгла конфигурация, като са ориентирани към границите на движение на слънцето по време на годината, показвайки крайните позиции на изгрева и залеза на слънцето в своя 18,6 годишен цикъл , Камък център има две особености: първо, Полярната звезда е винаги видима през специален отвор, пробит от юг на север в централния камък; а втори отвор се изравнява с позициите на изгряващото слънце по време на лятното и зимно слънцестоене и равноденствие.

ff_guidestones3_f1-e1289520719926

В основата на Скрижалите лежи обяснителен таблетка с някои от детайлите на структурата, спонсорите и астрономическите характеристики на структурата. Споменава се и капсула на времето под паметника, чието съдържание и времето за отваряне са мистерия.

guidestones2

Астрономическите елементи са от голямо значение при проектирането на Скрижалите . В относително „нова“ нация като Съединените щати, паметници, които са приведени в съответствие с небесните тела често са дело на тайни общества, като Масоните и Илюминатите. Черпейки познанията си от древените учения от училищата по мистика на Древен Египет, Гърция или Друидиските келти, те често вграждат ‘свещените си знания’ в изградените от тях паметници.

Да погледнем нумерологичните стойности на паметника:

6 гранитени плочи

240,000 тона комбинирана тежест – 2+4 = 6

6 фута – дълбочина на разположение на капсулата

6+ (2+4) +6 = 666

ДЕСЕТТЕ ЗАПОВЕДИ

Georgia_Guidestones_English_FullДесетте заповеди на  Новата Епоха на Разума в реда, в който са изписани, са:

1. Поддържайте човечеството под 500 милиона във вечен баланс с природата.
2. Регулирайте раждаемостта мъдро – с цел подобряване на стандарта на живот и неговото многообразие.
3. Обединете човечеството с един жив нов език.
4. Направлявайите страстта вярата традицията и всички неща с търпение и разум.
5. Защитавайте на хората и нациите със справедливи закони и съдилища.
6. Нека всички нации разрешават вътрешните си дела самостоятелно, обръшайки се към световния съд само за външни такива.
7. Избягвайте дребни закони и безполезни държавни служители.
8. Балансирайте личните права със социалните задължения.
9. Ценете, преди всичко, истината, красотата, любовта и търсете хармония с безкрайността.
10. Не бъдете рак на земята Оставете място за природата Оставете място за природата.

Както можете да видите, насоките призовават за драстично намаляване на населението, приемането на нов световен език, създаването на световен съд и неясни намеци за евгениката. С други думи – план за Нов Световен Ред.

 Обезлюдяването, семейно планиране и евгеника

Първата заповед“ е особено шокираща, защото реално означава, че 12 от всеки 13 души на Земята не би трябвало да съществуват, за да се изпълни поставеното ‘условие’. Това би означавало да изчезне целият свят освен половин Индия. Ако днешното население на света е 6,7 милиарда, това е излишък от 92,54%. Да разгледаме тази хипотеза би било жестоко, но нека си припомним филми, като 2012. Колко хора оцеляха след събитията и кои бяха те? Само най-богатите и влиятелните на Земята.

Последното изписано правило Не бъди рак на земята оставете място за природата – оставете място за природата“ е особено тревожно, тъй като сравнява хората с рак на земята. По тази логика може да се рационализира изтреблението на цялото човечество – милиярди жени, деца, мъже и старци, чието ‘престъпление’ е това, че са се родили и искат да живеят.

Масивно обезлюдяване е призната цел от много елитни и добре познати хора, които открито призовават за намаление на човешката популация:

Светът днес е 6,8 милиарда души , който е начело до около 9 милиарда. Сега, ако ние направим една наистина чудесна работа по новите ваксини, здравни грижи, репродуктивното здраве, ние може да намали, че от може би 10 или 15 на сто.

Бил Гейтс

Ако се преродя, бих искал да се върна на земята като смъртоносен вирус, за да се намали човешката популация.
Принц Филип
Това са само малка част от изказванията на богати и влиятелни хора, от които стават ясно какви са плановете им за останалото население на земята. Разбира се, изниква логическият въпрос, ако наистина е толкова пренаселено, защо тези добри и благородни личности не дадат светъл пример като намалят своите семейства и контролират собствената си раждаемост с ваксини и здравни грижи.
Второто правило за разумен контрол на раждаемостта е опасен довод , който де факто прави възможно вмешателството на държавни структури в личния живот на семейството. Ако четем между редовете, това ознаачава създаването на закони за определяне броя на децата в семейство. Освен това, подобряване на стандарта на живот и многообразието муможе да се приравни със селективното размножаване“ или казано по-просто – стерилизация на нежелани членове на обществото. Думата евгеника“ е умишлено избягвана, защото води до нежелани негативни асоциации с нацисткия режим в Германия.
Световно Правителство
Някои хора вярват, че сме част от таен заговор работи срещу най-добрите интереси на Съединените щати, окачествяващи мен и семейство ми като“ интернационалисти и в заговор с други хора по целия свят, за да се изгради една по-интегрирана глобална политическа и икономическа структура – един свят, ако щете. Ако това е така, аз съм виновен, и съм горд с което.
Дейвид Рокфелер, Мемоарите на Дейвид Рокфелер
Повечето от другите правила на Скрижалите основно призовават за създаването на световно правителство, управлявано от един просветлен елит“, който ще регулира всички аспекти на човешкия живот, включително вяра, социални задължения, икономика и религия. Тази идея далеч не е нова, още през 1917 година Манли Хал пише:Когато мафията управлява, човека е управляван от невежество; когато църквата управлява, той е управляван от суеверие; и когато държавата управлява, той е управляван от страх. Преди хората да могат да живеят заедно в хармония и разбирателство, невежеството трябва да се трансформира в мъдрост, суеверието в една просветлена вяра и страха в любов. Въпреки доводите против това, масонството е религия, която се стреми да обедини Бога и човека чрез постигане на по-високо ниво на просветеност на съзнанието, при което те могат да гледат с изяснена визия за работата на Великия Архитект на Вселената. От век на век визията на добра цивилизация се запазва като идеал за човечеството. В средата на тази цивилизация ще стои могъщ университет, където и двете свещени и светски науки, свързани с мистериите на живота ще бъдат свободно преподавани на всички, които ще последват философския живот. Тук верую и догма няма да имат място; повърхностното ще бъдат премахнато и само същественото ще бъде запазено. Светът ще бъде управляван от своите най-озарени умове, и всеки от тях ще заеме длъжността, за която е пригоден.
Манли Хол, Тайните учения на всички епохи

В „Тайната съдба на Америка“ Хол описва древната мечта на световно правителство:

Световната демокрация е тайната мечта на великите класически философи. За изпълнението на тази най-голяма от всички човешки цели те очертаха програми на образованието, религията и социалното поведение, насочено към постигането на практично и универсално братство. И за да постигне своите цели по-ефективно, тези древни учени се свързват с определени окултни връзки в голямо братство. В Египет, Гърция, Индия и Китай, древните мистерии излязоха на преден план. Ордени на инициирани свещениците-философи ще бъдат формулировани като суверенен орган, който да възлага, съветва и насочва управлението на САЩ.
Манли Хол, The Secret съдбата на Америка

АВТОРИТЕ
След издигането на паметника на 22 март 1980 г., множество автори и изследователи се опитват да намерят най-точното тълкувание на издълбните послания. Един изумителна текст, оставен от един от авторите, описва в детайли мотивите зад създаването на Скрижалите. Този текст присъства в памфлета Пътеводител на Скрижалите на Джорджия – печатан от компанията отговорна за строежа на паментика. Очевидно е, че авторите на паметника се стремят към създаването на нов световен ред. Това не е „теория на конспирацията“ или хипотеза. Тя е написана ясно и недвусмислено. Но да погледним формулировката на самите автори:

guidestonesvocer2-e1289596608158Много е вероятно, че човечеството вече притежава, необходимите за установяване на ефективно световно правителство, знания. Трябва да се намери начин това знание да достигне  до съзнанието на цялото човечество. Скоро сърцата на нашето човешко семейство, трябва да бъдат докоснати и стоплени, за да приветстваме глобалното господство на разума.Колективното съзнание на нашата раса е сляпо, извратено и лесно се разсейва от ненужна информация, когато то трябва да се съсредоточи върху фундаментите. Навлизаме в критична епоха. Проблемите с населеността на населението скоро ще станат катализатори на политически и икономически вълнения в целия свят. Това ще направи по-трудно и в същото време по-необходимо изграждането на рационално световно общество.Първата стъпка ще бъде да се убеди тънещият в съмнения свят, че такова общество сега е възможно. Нека да гледаме в перспектива на устояващите апели на колективното съзнание на човечеството. Нека обърнем внимание на основните проблеми. Нека установим подходящи приоритети. Трябва да подредим нашия дом тук, на земята, преди да обърнем поглед към звездите.Човешкият разум се пробужда за своя потенциал. Това е най-мощният елемент от разгръщането на живота на нашата планета. Ние трябва да накараме човечеството да осъзнае, че приемането на състрадателен, просветен подход ще ни помогне да контролираме съдбата си и в рамките на ограниченията, присъщи на нашата природа.

Трудно е да се посее мъдрост в затворени човешки умове. Културните инерции не могат да бъдат лесно преодолени. Разгъването на световните събития и тъжният рекорд на нашата раса драматизират недостатъците на традиционните агенции в управлението на човешките дела. Наближаващата криза може да направи хората склонни да приемат система от световен закон, който ще подчертае отговорността на отделните народи в регулирането на вътрешните им дела, и който ще им помогне в мирното решаване на международни проблеми.

С такава система можем да премахне войната, Бихме могли да предоставим на всеки човек възможност да се търси живот основан на цел и реализация.

Има алтернативи на Армагедон. Те са постижими. Но те няма да се случат, без да се координират усилията на милиони отдадени хора сред всички нации на земята.

Ние, спонсорите на Скрижалите на Джорджия, са малка група от американци, които искат да насочат глобалното внимание върху проблеми, важни за настоящите затрудненията на човечеството. Ние имаме много просто съобщение за другите човешки същества, сега и за в бъдеще. Ние вярваме, че то съдържа очевидни истини, без да демонстрираме пристрастие към конкретна религия или философия. В някои отношения нашето послание е спорно. Ние сме избрали да останем анонимни, за да се избегне дебат и съперничество, които биха молги да объркат замисъла и да забавят осмислянето на нашите идеи. Ние вярваме, че нашите правила са стабилни. Те трябва да съществуват зараи собствената си стойност.

Стоунхендж и други следи от древни човешки идеи будят нашето любопитство, но не носят послание за нашето упправление. За да предадем идеите си във времето към други човешки същества, ние издигнахме паметник сбор от изваяни камъни. Този мълчалив монумент ще показва нашите ценности и стремежи сега и дълго след като сме си отишли. Ние се надяваме, че рационалността им ще заслужи все повече приемане и че чрез своето мълчаливо постоянство ще се ускори в малка степен идването на Ерата на Разума.

(…)

Ние вярваме, че всяко човешко същество има цел. Всеки един от нас е една малка, но значителна частица от безкрайността. Звездното изравняване на камъните символизира необходимостта от това човечеството да бъде квадрат със Външни принципи, които се проявяват в нашата собствена природа, и във Вселената около нас. Ние трябва да живеем в хармония с безкрайността.

Четирите големи камъни в центъра са изписани с десетте заповеди, всеки камък, носещ същия текст на два езика. Английската версия на съобщението възлиза на по-малко от сто думи. Езиците са били избрани заради тяхната историческа значимост и въздействие върху хората днес. Тъй като има три хиляди живи езици, не всички могат да бъдат избрани.

Ние си представяме по-късен етап в развитието на Скрижалите. Надяваме се, че и други камъни могат да бъдат издигнати във външните кръгове, за да маркирате движението на слънцето и може би някои други небесни явления. Тези камъни ще носят нашите думи на езиците на други лица, които споделят нашите вярвания и ще издигат подобни камъни по международните граници на други съмишленици. Те ще служат като напомняне за трудностите, пред които цялото човечество трябва да се изправи обединено , и ще насърчава съвместните усилия за справяне с тях рационално и справедливо.

Ние не изповядваме божествено вдъхновение отвъд това, което може да се намери във всички човешки умове. Нашите мисли отразяват нашия анализ на проблемите, които стоят пред човечеството в зората на атомната ера. Те очертават в общи линии някои основни стъпки, които трябва да бъдат взети, за да се установи за човечеството позитивно и трайно равновесие с Вселената.

Човешките същества са специални същества. Ние сме овчари на целия земен живот. В този свят, ние играем централна роля във вечната борба между доброто и злото, между силите, които изграждат и тези, които ще рушат. Безкрайното обгръща всичко съществуващо, дори борбата, конфликтите и промяната, които отразяват вълнебия в самата душа на Бога.

Ние, хората са надарени с малък капацитет за знание и действие – на добро и зло. Трябва да се стремим да оптимизираме нашето съществуване, не само за себе си, но и за тези, които идват след нас. И не трябва да бъдем нехайни за благосъстоянието на всички други живи същества, чиито съдби са били оставени на нашата добра воля.

Ние сме голяма общност, чрез която добри и лоши качества на духа се материализират в нашия свят. Без нас има много малко любов, милост и състрадание. Но ние също така можем да бъдем агенти на омраза и жестокост, и студено безразличие. Само ние можем съзнателно да работим за подобряването на този несъвършен свят. Крайно недостатъчно е просто да се носим по течението. Рационалният утрешния свят е винаги в горния край на потока.

През 1980 г., докато тези камъни биваха издигани, най-належащият световен проблем бе необходимостта да се контролира числеността на човечеството. През последните векове технологиите и изобилието от горива направиха възможно увеличаването на човечеството далеч отвъд това, което е разумно или устойчиво в дългосрочен план. Сега можем да предвидим предстоящото изчерпване на тези енергийни източници, както и изчерпването на световните запаси от много жизненоважни суровини.

Регулация на раздаемостта е спешно необходима. Тя ще изисква значителни промени в нашите нагласи и обичаи. За съжаление, инерцията на човешките традиции може да бъде изключителна. Това е особено вярно, когато тези, за които обичаите са доминираща сила, са неинформирани за необходимостта от промяна.

Почти всяка нация в момента е пренаселен от гледна точка на един вечен баланс с природата. Ние сме като флота от препълнени спасителни лодки в лицето на приближаващ ураган. В Съединените американски щати сме изправени пред изхабяване на ресурсите си, за да се поддържа настоящото население в съществуващото състояние на просперитет. Унищожаваме земеделската си земя и ние сме отглеждани опасно зависими от външни източници на петрол, метали и други невъзобновяеми ресурси. Нации като Япония, Холандия и Хаити са дори по-пренаселен и, следователно, в по-голяма опасност.

При тези обстоятелства, раждаемостта вече не е само въпросна личен избор. Обществото трябва да има глас и контрол върху регулацията на тази жизненоважна функция. Желанията на човешките двойки са важни, но не са от първостепенно значение. Интересите на настоящето общество и благосъстоянието на бъдещите поколения трябва да бъдат вземани в предвид все повече, като се разработват механизми за провеждане на рационален контрол на репродукцията.

(…)

Безотговорното размножаване трябва да се обезсърчава чрез юридически и социален натиск. Двойките, които не могат да осигурят адекватни доходи и подкрепа за едно дете не трябва да създават деца, които ще бъдат в тежест на техните съседи. Довеждането на ненужни деца в пренаселената вече спасителна лодка е зло деяние. Това е несправедливо към тези деца. Това е вредно за другите хора и всички живи същества. Обществото не трябва да насърчава или субсидира такова поведение.

Знания и технологии за регулиране на човешката репродукция вече са факт. Моралните и политическите лидери в целия свят имат сериозна отговорност да направят това знание и тези технологии общодостъпни. Това може да стане с една малка част от средствата, които светът сега отделя за военни цели. В дългосрочен план, отклоняване на средства в тази посока може да направи повече, отколкото всичко друго, за да се намали напрежението, което води до война.

Разнообразно и проспериращо световно население в постоянно равновесие с глобалните ресурси ще бъде крайъгъленият камък за нов рационален световен ред. Хората с добра воля във всички страни трябва да работят, за да установят този баланс.

(…)

Със завършването на централната част на Скрижалите нашата малка спонсорираща група е разпусната. Оставяме паметника на съхранение при народа на Елбърт, Джорджия.

Ако нашите изписани думи са замъглени от износването на вятър и слънце, и време, молим да ги издълбаете дори по-дълбоко. Ако камъните паднат или бъдат разпръснати от хора с елементарно разбиране, ние молим да ги издигнете отново.

Каним нашите сънародници във всички народи да помислят върху простото ни съобщение. Когато тези цели някой ден бъдат потърсени от всеобхватността на човечеството, рационаленият световен ред може да бъде постигнат за всички.

ИМЕНА ЗАД ПАМЕТНИКА

Но коя е тази „малка група американци, които целят да докарат Ерата на разума„? Въпреки че тяхната идентичност е тайна, те са оставили някои красноречиви улики за посветените, които недвусмислено сочат към окултното естеството на занятието им. За начало, текстът по-горе е безспорно проявление на идеите на западния окултизъм. Намираме препратки към принципите: Както горе, така и долу(изравняването на камъните с небесните тела  символизира необходимостта от това човечеството да бъде квадрат със Външни принципи, които са проявление на нашата собствена природа, и същевременно пррисъщи на Вселената около нас) и двойственост (Без нас има много малко любов, милост и съчувствие. Но ние също може да бъде агенти на омраза и жестокост, и студено безразличие). Само  този текст превежда достатъчно доказателства, че авторите са или масони, розенкройци или членове на друг херметичен орден. Има обаче още по-очевидни улики, сочещи към езотеричните интереси на авторите, като се започне с R.C. Christian – мистериозния мъж, който поръчва паметника.

Р.С. Кристиян

unveiling-e1289679168190

Официалната историята на издигането на Скрижалите, както е зсписана в пътеводителя е следнат:

Това, което започна като обикновен петъчен следобед в средата на лятото приключи с производството и изграждането на един от най-необичайните паметници в света, поръчан при най-необичайни условия. Джо Фендли, президент на Elbert Granite Finishing Company, Inc. в Елбърт, Джорджия, прекарваше следобяда си както обикновено в изучаване на седмичните си доклади и подготвяйки магазина за затваряне…когато започна всичко.

Спретнато облечен мъж влезе в кабинета на улица Фендли Тейт и каза, че иска да поръча паметник. Тъй като всички останали в офиса бяха зает, Фендли реши да говори с непознатия лично и обясни, че неговата компания не продава само на едро.

Мъжът на средна възраст, видимо неразвълуван от учтивия отказ,се идентифицира само като г-н Робърт С. Кристиян и заяви, че иска да знае цената на изграждането на паметник на опазването на човечеството и започнал да разказа Фендли какъв тип паметник иска. След това посочи размера в метрични измервания.

Фендли призна, че първата му реакция към г-н Кристиян не била много положителна, но след като го изслушал за около 20 минути и разучил масивните размера на паметника, койтоо желаел да закупи и издигне, Фендли решил, че трябва да приемат този човек на сериозно.

guidestones21-e1289684598456

Ако Р.С. Кристиян е просто безсмислен псевдоним, защо ще го гравират върху паметника за идните поколения? Може ли името да е от някакво значение? Името R.C. Christian е ясна препратка към Christian Rosenkreuz чиито английско име е Christian Rose Cross, легендарният основател на Ордена на Розенкройците. Някой може да каже, че приликата между R.C. Christian и Christian Rose Cross е резултат от странно съвпадение. Но това е само една от многото препратки към розенкройците, свързани с паметника. Това е само едно парче от пъзела.

РОЗЕНКРОЙЦИТЕ

SeekingEntry4

Розенкройците са известни с публикуването на три манифеста от началото на 17и век: Fama Fraternitatis Rosae Crucis, Confessio Fraternitatis и Chymical Wedding of Christian Rosenkreuz.
Тези анонимни произведения, забулени в мистерия, загадъчност, въвеждат широката общественост във философията на розенкройците по време на голяма промяна на политическата и интелектуалната сцена на Европа. Епохата на Просвещението настъпва скоро след това, придружена с падането на феодалните монархии. Скрижалите от Джорджия изглежда изпълняват същите функции като манифестите от 17и век, като призовават за важни световни трансформации и поддържането на атмосфера на тайнственост.

ageofreason1

Има множество препратки към концепцията за епоха на разумав Скрижалите. Възможно ли е това да е препратка към класическото произведение на Томас Пейн със заглавие Векът на разума?

ageofreason21-e1289686631120Всеизвестен факт е, че Томас Пейн е виден член на Братството на Розенкройците в Америка.

Братството на розенкройците съществува в Америка от преди Първата Американската революция. През 1774, на Висшият съвет на Трите (висш орган на управление на Братството) се състои от Бенджамин Франклин, Джордж Клаймер и Томас Пейн.
Fraternitas Rosae Crucis

Манли Хол описва Томас Пейн като важен кръстоносец за похода към едно утопично световно правителство.

За Пейн е било казано, че той е направил повече, за да спечели независимостта на колониите с писалката си, отколкото Джордж Вашингтон постига с меча си. Само пълна реорганизация на правителството, религията и образованието ще ни доведе до утопичната държава, която Пейн е жадувал.
Манли Хол, Тайната съдба на Америка

Историята на Томас Пейн е още едно парче от пъзела, което по косвен начин доказва, че авторите са или масони или хора с много дълбоки окултни познания за ордена на розенкройците.

Освен това, като че ли за да направим нещата по-ясни, пътеводителят за Скрижалите споменава, че Джо H. Фендли старши, президентът на Elberton Granite, както и много други хора, занимаващи се с изграждането на паметника, са били масони. Това ли е била причината за избора на тези хора от страна на анонимните спонсори?

Фендли участва в дейностите на братството. Посветен за Магистър Масон през 1958 г., той вече е член на масонска ложа Philomathea # 25 в Elberton; също така е масин 32а степен в Шотландската масонска ложа и в ложата на Йорк, и е приет в храма Yaarab в Атланта през 1969 г. Той е председател на храмовия клуб Savannah Valley от 1972 до 1973 г. Отличен със степен на отличиепрез 1973 г., и назначен посланик 1975 от храма Yaarah. „

Пътеводител за Скрижалите на Джорджия

2014

georgia-guidestones-2014-block-e1411483403342

Скорошно допълнение към монумента е крайъгълна каменна плочка, на която е изписана годината 2014 поставена във вътрешността между английската и испанскатта плоча. Това е показател, че този паментик продължава да бъде актуализиран от своите спонсори съгласно оригиналния им замисъл и план и че неговото послание е, повече от всякога, важно през 2014.

Какво е довело до изписването на 2014, върху този блок? Да не би да се маркира събитие довело до приближаването към установянето на Епохата на Разума? Или към изпълнението на някоя от десетте заповеди? Кое е най-значимото събитие на 2014, достойно да бъде издълбано в камък върху окултен монумент? Освен изкуствено предизвиканата война в Украйна, използвана за довод от САЩ за необходимостта от военни действия срещу Русия, и като оправдание за окупация на независими територии от НАТО-вски и американски наемни войски, годината не блести с кой знае какви други окултни постижения. Все пак, Третата Световна Война ще изпълни първото условие за драстично намаление на човечеството.

Друго скорошно допълнение са камери за видео наблюдение.

30329_1210067630211_1784351392_390326_658797_n-e1411485629753

30329_1210065030146_1784351392_390319_6629138_n-e1411485676643

Като се има в предвид, че все пак това е монумент в чест на Новия Световен Ред,24-часово наблюдене е уместно и крайно наложително.

Скрижалите от Джорджия са модерен манифест за драстична промяна в управлението на света. Паметникът е от голямо значение за разбирането на действащите сили стоящи зад промените, които се случват на политическо, икономическо и дууховно равнище. Натискът за световно управление, контрол на населението и установяването на нов световен ред са въпроси, по които се работи усърдно от десетилетия насам. Но на какъв етап от изпълнението на план-графика се намираме в момента? Само времето ще покаже.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s